ETS MANETES?APROFITA-HO I FES-TE INSTAL·LADOR?

Mira de què podràs treballarMira de què podràs treballar

Tens habilitats manuals?

T’agrada muntar i desmuntar coses?

Arregles les coses de casa sense gaire esforç?

La gent recórrer a tu perquè els ajudis a fer feinetes?

Ets d’aquells a qui es pot trucar per fer petites reparacions?

Si has respòs que si a alguna d’aquestes preguntes estàs de sort, ETS UN MANETES i pots guanyar-te la vida fent d’instal·lador!

ELS MANETES

Els manetes són persones que es fan les reparacions de casa sense materials especialitzats. Ets així? Fantàstic! Ja tens el més important, pots aprofitar aquesta qualitat tan buscada i convertir-te en instal·lador.

Què més necessitaràs per a treballar com instal·lador?

TREBALLAR AMB SEGURETAT

Un instal·lador ha d’utilitzar sempre els sistemes de protecció adequats per cada feina: guants, casc, ulleres de protecció, portaeines, o qualsevol extra de seguretat que necessiti.

SER NET I ENDREÇAT

És important que l’instal·lador tingui cura dels espais on treballa. L’ordre per ser més eficient i la neteja de la zona on ha treballat són aspectes claus que diferencien un instal·lador d’un altre.

ANAR PER FEINA

Els instal·ladors han d’anar per feina. Al client li agrada que l’instal·lador li resolgui els problemes d’una manera àgil i senzilla.

VOLER ESTAR AL DIA

Al món de l’instal·lador sempre hi ha coses noves a aprendre, noves tecnologies, legislació que ens obliga a adaptar instal·lacions….és per això que l’instal·lador ha de tenir orientació a l’aprenentatge i a posar-lo en pràctica.

SABER-TE EXPLICAR

Has de saber explicar allò que has fet o bé allò que has de fer. Si ets el teu propi cap, hauràs de ser també un venedor i per tant, hauràs de tenir o adquirir  dots  comercials.

ATENDRE ALS CLIENTS

L’instal·lador ha de ser una persona que tingui capacitat de servei al client, empatia i paciència. Ha de ser capaç de prendre consciència dels detalls de cada situació i que es preocupi per la qualitat del seu servei.

QUÈ VOL DIR TREBALLAR D’INSTAL·LADOR?

Com a instal·lador podem realitzar, fer manteniments i reparar instal·lacions tant a les empreses com als particulars.

Els instal·ladors som especialistes i realitzem les tasques seguint el reglament i les  instruccions tècniques oportunes.

Ser instal·lador no vol dir necessàriament treballar sol, podem fer-ho com a professionals autònoms però també podem muntar empresa i envoltar-nos d’altres professionals.

És una feina que he viscut des de petit i he vist com a casa meva s’hi han dedicat sempre. A mesura que han anat passant els anys m’ha anat cridant l’atenció cada vegada més i això ha portat que m’hi anés involucrant.

Pol MaciàBEUNET

SOM ESPECIALISTES

EN AIGUA

Ens encarreguem d’instal·lar, reparar i mantenir els conductes d’aigua i desaigües.

EN ELECTRICITAT

Realitzem totes les feines relacionades amb instal·lacions elèctriques i aparells electrònics.

EN CLIMATITZACIÓ

Fem muntatges, manteniments i conservació dels sistemes de climatització de qualsevol edifici.

EN ENERGIES RENOVABLES

Ens encarreguem de la instal·lació, reparació i manteniment de sistemes d’energies renovables com les plaques solars, la biomassa i els sistemes eòlics entre d’altres.

EN EQUIPS DE PRESSIÓ

Som els especialistes encarregats d’instal·lar, mantenir, reparar i recarregar equips de pressió com poden ser compressors i instal·lacions d’aire comprimit.

EN FRED INDUSTRIAL

Som especialistes en instal·lar, reparar i mantenir tot tipus d’instal·lacions industrials relacionades amb el manteniment de baixes temperatures, com refrigeració de grans espais i cambres frigorífiques.

EN PETROLÍFERES

Realitzem la instal·lació, manteniment i reparació de tot tipus d’instal·lació que utilitza productes petrolífers líquids.

EN GAS

Participem en el muntatge, activació i manteniment de les xarxes de gas. Podem treballar en la vigilància, manteniment i operacions de gas i en empreses dedicades a la distribució, instal·lació i comercialització de gas.

EN PROTECCIÓ D’INCENDIS

El nostre objectiu és instal·lar i mantenir totes les instal·lacions relacionades amb la prevenció d’incendis.

EN GASOS FLUORATS

Mantenim i reparem totes les instal·lacions relacionades amb gasos fluorats que incorporen màquines de fred i calor. Els instal·ladors d’aquesta especialitzat tant treballen com en àmbit industrial i domèstic.

EN GEOTÈRMIA

Som especialistes en la instal·lació, manteniment i reparació de tots els sistemes geotèrmics com bombes geotèrmiques. Aquest tipus d’instal·lacions tant són a nivell domèstic com industrial on sobretot s’aplica en hivernacles.

EN TELECOMUNICACIONS

Som professionals que ens encarreguem de la instal·lació, manteniment i reparació de sistemes de telecomunicacions com telefonia, radio i TV. També som responsables de controlar tot tipus de terminals de gestió de xarxes de telecomunicacions i d’equips terminals de comunicació. Acostumen a treballar a grans altures com per exemple antenes de comunicació.