VULL FER EMPRESA

CREA LA TEVA
PRÒPIA EMPRESA

Un cop siguis instal·lador tens vàries opcions:

  • Buscar feina i treballar per algun altre professional.
  • Treballar com a tècnic en alguna empresa amb equip intern.
  • Treballar per a tu! Fer empresa.

Si vols tenir el teu propi negoci és important informar-se bé.

Alguns consells que t’ajudaran:

  • Busca si en el teu municipi hi ha un gremi. Si vius a la Catalunya Central AICO pot ajudar-te:
AICO
  • Deixa’t acompanyar per les agències de desenvolupament i promoció econòmica. T’ajudaran a entendre què vol dir fer empresa i com fer-se autònom. A Osona tenim Creacció però segur que en tens alguna a prop.
Creacció
  • Un cop siguis instal·lador pots associar-te a un gremi. És important formar part d’un grup de professionals com tu. Els gremis et mantenen al dia de les normatives, et faciliten moltes gestions i tràmits i t’ofereixen formacions. Ser del gremi et fa la vida molt més fàcil!

5 AVANTATGES
DE TREBALLAR PER A TU

Treballla on i quan vulguis

La tecnologia ja fa possible que estiguem connectats amb el nostre entorn des de qualsevol lloc. Ser et el teu propi cap et permet organitzar la teva agenda i planificar-te la feina.

Treballa del que t’agradi

Ens passem moltes hores a la feina i per això és importat poder fer alguna cosa que t’agradi. Fent empresa és més fàcil poder-te dedicar a allò que et fa feliç.

Pots crear llocs de treball

Si tens més feina i fas créixer la teva empresa pots crear llocs de treball i pots contractar a professionals com tu. Pot ser una satisfacció personal que el teu projecte doni oportunitats a altres persones.

Tu tries què cobres

Estem acostumats a que altres persones defineixin el nostre sou, però en aquest cas, és diferent. Un dels grans avantatges de tenir el teu negoci és que tu decideixes els teus beneficis econòmics.

Creixes com a persona i com a professional

T’acostumes  a prendre decisions i això fa que desenvolupis una gran determinació i que tinguis una gran capacitat per afrontar els reptes amb calma i serenitat i millores la teva disciplina.

COM HO FAIG?

Què haig de fer per tenir el meu negoci?

A AICO T’AJUDEM!

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’acompanyem en tot el procés.

Contacta amb AICO

VIDA DE L’INSTAL·LADOR
Mira els testimonis